2016 m. sausio 4 d., pirmadienis

Žiūrimas Youtube turinys # 3

Kaip jums mielieji tas šaltis? Šalta kaip žiemą ".....jau dzievulėlėliau kaip bešalta būdavo, tvoros poškėdavo ir katinų per duris išmetus nukrisdavo ant žemės jau suledzijys". Ar kaip nors panašiai kaip ten senoliai sakydavo. Bet nieko - ne tokios žiemos nesušaldė. O be to - remiame gi ekonomiką "Vilnaius energijos" pavidalu. 

O šiandien toliau spoksosim Youtubę - diskleimeris tik - šį kartą ginklai -  eklektiški, reti, klaikūs ir nuostabūs. Gun Porn hard core to the bone kitaip sakant.


Pirmas kanalas - LifeSizePotato


Iš pavadinimo atrdotų kad koks nors baltarusių kanalas apie geriausius dalykus pasaulyje, bet yra kiek kitaip. Kanalo autorius kolekcionuoja ypatingai eklektiškus pistoletus, dauguma atvejų skirtus sportui, taip pat eksperimentinius, pavykusius ir nepavykusius ginklus ir visokias istorines ginklines keistenybes ir akligatvius. Taip pat turi tinklalapį, dedikuotą Mateba revolveriams. Niekada apie tokius neigridėjot? Va dabar ir išgirsit.

Kur dar būtų galima pamatyti tokio ginklo kaip Dardick pistolet-revolver-baisenybės detalią apžvalgą? Niekur.

Antrasis kanalas - AZFUN4ALL

Pavadinimas absoliučiai nieko nesakantys gero. O ir kanalas kelis kartus buvo miręs, paskui vėl atgimęs. Bet svarbiausia kas jame - legalių kulkosvaidžių kolekcija. Kulkosvaidžiu internete daug - bet tokiu detalumo parodytos operacijos, su šovinių kimšimu, juostų lyginimu, stovų montavimu, visokiais priedais - trupiniai. Filmukai tik keli, bet verti dėmesio.
Kas ten žino - gal ir mūsų protėviai 1919 metais taip pat į Maximų juostas šovinius kamšė, aušintuvus pildė ir nepriklausomos Lietuvos sienas tvėrė.

Tiek šį kartą interneto filmukų užkaborių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą