2015 m. spalio 27 d., antradienis

Žiūrimas Youtube turinys #2

Vat matot net "grotažymę" panaudojau. How hipster am I. Dar šiek tiek iš Youtube liūno, bet šykart kanalas tik vienas.

Vienas tai vienas, bet šį kanalą aš laikau vienu iš svarbiausių resursų istorinių ginklų entuziastui per paskutinius 3 metus.

Kanalas yra Forgotten Weapons

Pirmiausia atsirado ne kanalas, o to paties pavadinimo tinklalapis,

Visa tai prasidėjo kaip vieno Arizonos mechaniko tinklalapis apie jo hobį, bet per jo vargą ir pirminių šaltinių, tokių kaip originalios instrukcijos, originalios nuotraukos ir niekur nematyti prototipai dėka tinklalapis galiausiai virto jo pragyvenimo šaltiniu, kadangi atsiradus sponsoriams ir premium narystei žmogus visiškai atsidėjo ginklų tyrimams.

Kadangi naujoji media yra Youtube, galiausiai atsirado ir to paties pavadinimo kanalas, kuriame iš pradžių buvo daugiau mažiau įprastesni ginklai ir paprastesnis turinys, bet dabar jame pradėjo rastis dalykai, kurių nėra ne tik youtube bet ir šiaip internete.

Pvz.
Ar tikrai blogai surinktas Ross Mk II šautuvas gali ištaškyt šaulio smegenis?

Vokiška šaudanti diržo sagtis
Beje, būtent Forgotten Weapons galutinai atsekė kur jos pagamintos, ir kad jos visos yra netikros, nesvarbu kiek vamzdžių ir kokios jų markiruotės. Svetainėje paieškoje rasit straipsnius apie jas.

Ir pavyzdys vėlesnės kokybės filmuko - Pederseno šautuvas, kurie galejo tapti Lietuvos tarpukario ginklais (šansas labiau teorinis, bet buvo išbandyti, vienas dar kaba karo mieziejuje).



Dalis turinio dabar talpinama www.Full30.com - pusiau profesionaliame atskirame ginklų kanalų kooperatyve In Range TV pavadinimu

Vokiškų ir sovietinių sprogstamųjų kulkų palyginimas
https://www.full30.com/video/82efb579fd3c93d177205966ef3d3c9d

Vienu žodžiu gerai pasiknaisiokit visuose trijuose šaltiniuose ir rasit ko nematę, nes ten tokios medžiagos visada kokie 90 procentų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą