2015 m. gruodžio 15 d., antradienis

Žiūrimas Youtube turinys # 3

O šiandien kalbėsim apie Youtube. Ir vėl? O vat ir vėl, nes ten daug visokių reikalų, kuriuos pažiūrėt verta. Ir šiaip kol kas gynyboje nieko įdomaus, šarvuočių pirkimo nieks nenaršo (o tai kam gi naršyt, nupirko gi visų gynybos ekspertų mėgstamiausią) pult irgi nieko nežadam, tai galima niekais užsiimti.

(paveikslėlis iš http://www.article15clothing.com/freedom-flag/)

Šį kartą apie pora JAV veteranų kanalų. Veteranu būti reik manyt niekur nelengva, tuo labiau mes civiliokai vistiek nesuprasim, ypač jei tau dar IED nuneša koją ar ką. Plius dar PTSD irgi neprideda laimės. Ir ne vien JAV veteranam, visiem taip.
Taigi jie rašo knygas, kuria eiles, kai kurie prasigeria, kai kurie nusižudo, kai kuriem ir nieko nenutinka ir jie tiesiog tampa paprastais žmonėmis. O šį kartą du Youtubė kanalai kuriami veteranų. Pradinė paskirtis buvo reklamuoti savo verslus, bet dabar tai jau tapo politnių, gyvenimo būdo ir šiaip visuomenės hipsterėjimo problemų nagrinėjimo tema, ir darant tai su riebia kariškų juokelių doze (jautriems, politkorektiškiems perdėtai ar šiaip nesigaudantiems - nežiūrėti).

Pirmas kanalas - MBest11x
Kanalas skirtas Mat Best aprangos firmai article15clothing 
Bet reklama yra niekas, lyginant su tokiais beveik pasakyčiau mokomaisiais filmais kaip:
Vienu žodžiu žiūrėkit ir žiūrėdami permanykit. Ir kai pamatysit ką nors parduotuvėje atrodantį kaip iš 511 Tactical katalogo - suprasit kas yra tikras "operatorius".
Antras kanalas - RangerUpVideo


Labai panaši idėja -  Nick Palmisciano kanalas, taip pat skirtas jo aprangos firmai RangerUp
Kanalas gal kiek labiau politinis - mažiau šnapso, Bikini Snaps ir keiksmažodžių, bet idėja panaši. Vienas labai geras projektas šio kanalo - animacinis serialas "The Damn Few".
 

Jum gali atrodyti kad visa tai niekai, bet šios abi firmos kartu su crowdsourcinimo pagalba stato tikrą pilnametražinį filmą Range 15. Filme vaidins Danny Trejo. Daugiau nieko nereik žinot.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą