2015 m. spalio 15 d., ketvirtadienis

Žiūrimas Youtube turinys





Youtube yra šių laikų mediją - visi atsakymai ir visi klausimai ten yra. Kas bežiopso šiais laikais televizorių? Gal tik hipsteriai, kurie laukia kada televizoriaus žiūrėjimas vėl bus madoje, kad galėtų sakyti - "aš telika žiūrėjau before it was coll" ir kurie jau pripratę prie TV veidų ir  Valinskienės su Siaurusaičiu balso.

Bet kokiu atveju šiais interneto laikais norėčiau paminėt kelis Youtube kanalus, į kuriuos turėtumėt investuot laiko, kad jau slampinėjat šitame bloge. Per kartą visų neišvardinsiu, bet kol kas pradžiai keli. Bėje, visi jie angliški, rusiškuose kanaluose daugumoje atvejų nerandų nieko ką vertą būtų prenumeruot (nors yra keli, bet jau šalia visos tematikos nebent kada nors nuklyst). Užtat vatos ten tai visai Donbaso armijai "fufaikas" galima būtų prikimšt.

Taigi ką žiurėti ir prenumeruoti?

Pradžiai tai visi turėtumėt užsiprenumeruoti į
Wildernessoutfitters

Kanalas skirtas Dave Canterbury išgyvenimo mokyklai, ir yra belekokio pločio - apima viską pradedant paprasčiausiais išgyvenimo triukais, baigiant ginklais, pastatais, medžiokle, navigacija ir ekstensyviais išgyvenimo eksperimentais. Verta žiūrėti vien todėl, kad žmogus turi savo mokyklą, internetines parduotuves ir pastoviai atnaujina savo žinias, tiek iš senų šaltinių, tiek pagal naująsias technologijas.

Vienas video paspoksojimui - norit daugiau, eikit per grojaraščius.

Truputuką informacijos - veganai, vegetarai ir visokių kenkėjų gyvenančių miškuose mylėtojai - žiūrėkit atsargiai, nes kai ateina medžioklės sezonas JAV, visi filmukai būna apie medžioklę, spastus ir gyvūnų perdirbimą į kažką naudingo.

Kitas kanalas, kur irgi nepakenktų pasidairyti yra DemolitionRanch. Kanalas palyginti šviežias, bet jau patenkantis tarp 10 didžiausių Youtube ginklų tematikos kanalų. Tai reiškia, kad savininkas jau beveik galėtų ir nebedirbt, nes Youtubėje pinigų yra, plius kanalas turi sponsorių, bet visgi jis toliau tęsia savo veterinaro darbą Teksase (yra atskiras jo kanalas apie pridaužtų katiniukų gydymą, bet to neseku).

Kodėl verta žiūrėt - nes kanalas naujas ir yra neblogas juokelių bagažas dar neišsemtas. Paskutiniu metu gana daug šaudymo reklaminiais šautuvais ir reklamines šarvo plokštes, bet kol kas reklama nepersisunkė. Siūlau koncentruotis į šratinių šautuvų filmukus, nes jie kanalo stiprioji pusė, kaip ir visokiausi keisti eksperimentai.

Peržiūrai - filmukas apie improvizuotus šaudmenis, kuris kanalą ir išgarsino ir "uždavė toną".
  

Paskutinis šiam kartui - AWE me

Ir spoksoti reikia Man at Arms seriją

Gryną kalvystės pornografija in HD - atkuriami filmuose ir žaidimuose esantys ginklai, ne kaip kažkokios replikos o kaip tikri daiktai.

Pvz. Hattori Hanzo katana nuo nulio

Šiam kartui tiek Youtubės - čia ne pagal kažkokį reitingą, o tiesiog belenkokia tvarka iš sąrašo.Bus daugiau, kažkada.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą