2015 m. lapkričio 17 d., antradienis

Šaulių patarimai

Vis laukiu kokių geresnių šaulių patarimų, bet 15 min. vis nieko įdomaus neparašo - nei majoras susiraukusiu kaip šratą kandusiu veidu nei linksmasis snaiperis nieko gero nebesugeneruoja.

Paskutinis straipsnis kur ir kada reikia rašyti "Red army go home"
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/karo-zona/sauliu-patarimai-kaip-skleisti-okupantui-nenaudinga-propaganda-784-537562 (nenorit - neklikinkit, nedaug prarasit).

Geri tie šaulių patarimai, man ten  toks atominis 1919 m strategijos, 1946 pokario realybės, 1991 Jugoslavijos įsivazdavimo ir šiuolaikinės propagandos miksas.

Bet prie šio pasiruošimo nuotaikos tinklaraščio gal ir tiktų. Tik dėja ne - nemanau kad čia skaito kas nors, kas tiki kad ateina armagedono karas su Rusija toks kaip šioje ko gero žemės referendumo proga parašytoje dainoje.


Yra visokių variantų ir visokie variantai gali materializuotis, bet jei Putinas sugalvos, kad jis yra mesijas ir išvaduos žemę, manau kad jis sėkmingai paspaus mygtuką. Ne proxy karas neabejotinai bus lošimas iš visų pinigų, o tada per savaitę bus aišku, kas laimėjo. Jei tai išgyvensim reiks atkurti visuomenę o ne vykdyt pasipriešinimą.

Antrus metus jau pergyvenusi naujos Ukrainos Lietuvoje teorija (pikti sepratistai Pabaltijyje) irgi molinėmis kojomis - kažin kas Pabaltijyje trokšta būti išlaisvintas iš mūsų baisaus teroro. Jei kas ir trokšta tai tuos ir mūsų vietinės kariuomenės išsmaugs be didesnio vargo jei pradės kelt šumą - nieks neleis kaip Ukrainoj dešimčiai žasinų sėdėt užėmus kaimo savivaldybę 2 savaites. Putinas lys į karą su NATO dėl Narvos, Daugpilio ir Visagino, kad ir kiek ten būtų vatnikų? O jūs kautumėtės su meška dėl saujos žemuogių?

Negalvokit kad aš čia tautinę propagandą neigių, Maskvos valią skelbių ir išvis kenkiamąją veiklą vykdau. Tiesiog mastykite visi realistiškai, ir ruoškitės ne hipotetiniam Ukrainos scenarijui ir Rusijos okupacijai (niekam ta Ukraina išvis nebeįdomi paskutiniu metu, gavosi antra Padniestrė, pasaulio lyderiai jau pašneka apie ją tik tarp kitko, spauda parašo kai netingi).

Kol kas pas mus dar nėra rajonų kaip dabar Briuselyje, kur policija tuoj ivažiuos tik su šarvuočiais, todėl kažkokio pilietinio bardako nereikėtų tikėtis.

Apgalvokite geriau savo veiksmus kokios nors primytivesnės, bet realistiškesnės nelaimės atveju - pasitikrinkite ar mašinoje turite vaistinėle, pažiūrėkite ar jūsų daugiabtyje kaimynai neužrakinėję avarinių išėjimų, atsiminkite ko mokė per civilinę saugą ir pirmos pagalbos kursus. Kartais gali būti daugiau naudos nei iš šaulių patarimų per trečia pasaulinį deginti Rusijos vėliavas. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą