2016 m. gegužės 1 d., sekmadienis

Žiūrimas Youtube turinys # 4

Mūsų visų mėgstamos socialistinės šventės - darbo žmonių solidorumo dienos, kuri ironiškai šiemet sekmadienį - vieną iš dienų, kur ir seniems priespaudos išvargintiem darbininkam būdavo laisva, proga pagalvojau, kad reiktų vėl grįžti prie žiūrimo Youtube turinio.

O kodėl - nes karyboje nieko perdėm įdomaus šiais mėnesiais nevyksta. Vokiečiai nubalsavo, kad mūsų negins, paskui puolė teisintis, kad tikrai gins. Rusai patrolino amerikiečius jūroje (tegu džiaugiasi, kad nenusiplojo betrolindami), kažkas kažkada matė kerzavo bato pėdsaką Juodkrantėje. "Keistojo karo" fronte ramu. Tiesa - vargšai kareiviai tuberkuliozę pasigavo, bet čia jau trūksta žodžių ir tikiuosi, kad med. komisijos vadą, kuris praleido šaltinį į kariuomenę ar kitą atsakingą už nesamonę, už tai prametė skust bulvių.

Taigi šiandien apie Youtubę - apie vieną iš geriausių ir kartu nepolitkorektiškiausių ginklų kanalų James Yeager 


Žmogelis iš JAV pietų, jau 20 metų užsiima taktiniais mokymais nuo pačios paprasčiausios ginklo panaudojimo metodikos iki kontaktorių taktikos. Pats irgi Irake spejo pakontraktint. Labiausiai išgarsėjo 2013 po šio filmuko:


Čia Jum ne kokie  mūsų signatarai, kur užulankom šneka, o tiesiai ir paprastai. James Yeager iš karto tapo visų liberalų, demokratų, hipsterių ir visų kitų anti ginklininkų labiausiai nekenčiamu žmogumi. Straipsniai, televizijos intervių ir visa kita sekė iš paskos. Galvojat verslas žlugo - oi ne, visi jo kompanijos Tatical Response kursai užbukinti turbūt metam į priekį.

Taigi kodėl rekomenduoju pažiūrėt - vien dėl tokių nuostabių serijų kaip "Stupid Internet gun stuff":


Arba "Total Warrior" paskaita - be bulshito apie žmogiškas vertybes.



Galvojat kad aš čia rednekam klikus generuoju ir jie man per PayPall sumoka  - galvokit, bet vistiek pažiūrėkit. Kaip tik primenu jums, kad gegužės 14 laukia kariuomenės ir visuomenės šventė Vilniuje, kur bus pilni stalai ginklų. Nesimakaluokit su jais belenkaip, ir nesielkit kaip žiopliai, nes tai blogo tono ženklas, o per tas šventes pasitaiko visko. Klausykit ką jums Džeimsas sako:




PAPRASTO ŽMOGAUS NUOMONĖ (bonus content)
Nesamonės čia viskas yra. Durni amerikonai visi turi automatus ir šaudosi paskui nes ten Amerikoj tai viskas galima. Gerai, kad pas mus niekas ginklų neturi nes paskui dar nušautų kažką, nes ginklus tai tik žulikai pirktų. Reik tuos ginklus išvis uždraust. O čia da kažkoks murzius aiškina, kad turiu kitiem padėt, ir padoriai elgtis ir dar ant Obamos sako blogai. Viskas dabar tikrai nebeskaitysiu daugiau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą